Nefes Mekan Nefis Tatil

Istıranca Ormanları arasında Nefes Mekan 

"Nefes Mekan" Nefis tatil, aradığım tatili huzuru bulduğum mekan. 

Bayram tatilini değerlendirmek için Kırklareli bölgesinde güzel bir yer ararken Nefes Mekanı buldum, Web sitesi çok faydalı oradan ön bilgi aldıktan sonra Ramazan bey ile telefonda tanıştık tam bir beyefendi nazik bir insan, tüm kuralları açık ve net olarak söyledi beni bilgilendirdi. Kuralları olan ve bu kuralları eksiksiz uygulayan profesyonel ekip çalışmasıyla size mükemmel zaman geçirtmek için her ayrıntıyı hesap etmişler.  

Evler çok güzel,  banyo wc , askılıklar, bol şampuan çeşitleri, sıcak su, superbox internet (hızı çok iyi) Bölgede telefon da çekiyor olması çok önemli. Beni en çok etkileyen Yemeklerine bayıldım. 

Sadece lezzeti değil sunumları da çok başarılı. Kahvaltıyı ister odanız da isterseniz restoran bölümünde arzu edebilirsiniz 2dk içinde masanızda mükemmel bir kahvaltıyla donatılıyor. 

Ücretlere paraya takılmayın onları kafanızdan atın sadece huzurla keyif yapmaya bakın , anın tadını çıkartın. Sırtınızı yaslayıp ayın doğuşunu izlerken kahvenizi yudumlayın. Nefes Mekan ulaşım da çok basit, yolları güzel.  Eski İstanbul yolu üzerinden çok daha güzel yolculuk edebilirsiniz.
Google Haritalar'da Nefes Mekan hakkındaki bu yoruma göz atın
https://goo.gl/maps/UKS3epCYH6ayKCZo8